WBLO Nieuws

Nieuw schoonmaakcontract: HBM Machines

Schoonmaakbedrijf WBLO BV, gevestigd in Zuid Holland, is trots om een nieuw schoonmaakcontract aan te kondigen met HBM Machines, een toonaangevende leverancier van machines en apparatuur. Deze samenwerking is een bewijs van ons vermogen om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren en vertrouwen te winnen van gerenommeerde bedrijven in de regio.

Contractverlenging met VvE De Drie Torens gevierd!

Vrijdag 12 januari was een mooie dag voor ons team. In onze skybox bij ADO Den Haag hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: de contractuitbreiding- en verlenging van het contract met onze klant VvE De Drie Torens! Deze dag markeert een voortzetting van onze succesvolle samenwerking en we zijn trots dit nieuws te kunnen delen.

Onze nieuwe aanwinst: de Versalift VTX-240

Met grote trots kondigen wij de nieuwste aanwinst aan: de Versalift VTX-240. Deze compacte knikarm hoogwerker brengt onze service naar nieuwe hoogtes, letterlijk! Met een indrukwekkende werkhoogte van 24,2 meter en een reikwijdte van 12,5 meter, is geen enkele uitdaging te groot.

WBLO zorgt voor een sprankelend uitzicht in Breda

In Breda schitteren de gevels opnieuw dankzij de inzet van WBLO, in opdracht van de Geluk Groep en voor de gewaardeerde klant Alwel. Dit project, gericht op het reinigen en impregneren van deze gevels, dient als een inspirerend voorbeeld van hoe professionele zorg en aandacht kunnen bijdragen aan de verfraaiing van een stad.

WBLO breidt portfolio uit met schoonmaakproject in Den Haag

WBLO blijft haar reputatie als toonaangevend schoonmaakbedrijf versterken en dit keer heeft de hofstad Den Haag een nieuw project aan hun indrukwekkende portfolio toegevoegd. Met trots kondigen wij aan dat wij de opdracht hebben gekregen voor zowel schoonmaak als glasbewassing. Dit succes is te danken aan het vertrouwen dat is geschonken door VvE Bincktoren en MVGM.

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817