WBLO Nieuws

WBLO HBM machines deal uitgelicht

Nieuw schoonmaakcontract: HBM Machines

Schoonmaakbedrijf WBLO BV, gevestigd in Zuid Holland, is trots om een nieuw schoonmaakcontract aan te kondigen met HBM Machines, een toonaangevende leverancier van machines en apparatuur. Deze samenwerking is een bewijs van ons vermogen om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren en vertrouwen te winnen van gerenommeerde bedrijven in de regio.

WBLO VVE de drie torens uitgelicht

Contractverlenging met VvE De Drie Torens gevierd!

Vrijdag 12 januari was een mooie dag voor ons team. In onze skybox bij ADO Den Haag hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: de contractuitbreiding- en verlenging van het contract met onze klant VvE De Drie Torens! Deze dag markeert een voortzetting van onze succesvolle samenwerking en we zijn trots dit nieuws te kunnen delen.

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817