Preventie Systemen

Voorkom gladde vloeren
Een natte vloer is glad. Dat geldt voor de vloer rond een zwembad, maar ook voor de vloer van een winkelcentrum na een regenbui. Met een anti-slipcoating voorkomt u dat mensen uitglijden en zich verwonden. Laat ons u adviseren. Wij bieden anti-slipcoatings voor ieder type vloer.

Bescherming uw pand tegen graffiti
Wordt uw pand beklad met graffiti? Bescherm het dan met een anti-graffiticoating. Wij kunnen voor u een permanente of een semipermanente coating aanbrengen. Deze coatings beschermen de ondergrond wanneer de graffiti wordt verwijderd. De coatings verlengen de levensduur van de ondergrond en zorgen ervoor dat de graffiti snel en efficiënt wordt verwijderd.

Bespaar op uw schoonmaakkosten met een beschermende coating
U bespaart schoonmaakkosten met een beschermende coating, want vuil kan zich daar vrijwel niet aan hechten. De juiste coating beschermt bovendien het materiaal van de ondergrond. Voor iedere ondergrond is er een passende coating of impregneermiddel. Het verschil tussen ondergronden is soms subtiel, zoals het verschil tussen vloerbedekking en vloertegels.

Daarom geven wij vooraf zorgvuldig advies voor uw situatie.
Als u nu belt naar 079-7850817, maken we meteen een afspraak.

Dan vertellen wij u ook over andere mogelijkheden, zoals nano-coatings voor uw ruiten en impregneermiddelen voor uw gevel.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur.

Wat onze klanten zeggen

 


Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817

 

als u kiest voor WBLO

  • Operationeel door heel Nederland
  • Alle schoonmaak disciplines onder één dak
  • Ontzorging van A tot Z
  • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
  • Scherpe tariefstelling
  • Korte lijnen met leidinggevenden
  • Permanente kwaliteit en voortgangscontrole
  • Deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften
  • VCA, ISO9001, ISO14001, Nen-4400-1 en SIEV gecertificeerd