Gevelreiniging: Uw gevel weer als nieuw

Gevelreiniging is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Het is niet alleen een kwestie van uitstraling; een schone gevel draagt bij aan de duurzaamheid en waarde van uw pand. Wij helpen u met uw gevelreiniging.

Neem nu contact op
 

Waarom is het reinigen van uw gevel belangrijk?

Uw gevel staat dagelijks bloot aan diverse weersomstandigheden, vervuiling en natuurlijke aangroei zoals mos en algen. Deze factoren kunnen de uitstraling van uw pand aantasten en op lange termijn zelfs de structuur beschadigen. Regelmatige gevelreiniging zorgt ervoor dat uw pand er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook zijn waarde behoudt.

Een vuile gevel kan leiden tot vochtproblemen binnen in uw pand. Vocht kan zich ophopen en de isolatie aantasten, wat resulteert in hogere stookkosten en een ongezond binnenklimaat. Door uw gevel te reinigen, herstelt u de vochtwerende functie en beschermt u uw pand tegen dergelijke problemen.

Offerte aanvragen
wblo gevelreiniging

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817

wblo gevelreiniging bij jou op maat

Kies de juiste gevelreiniger

Bij het kiezen van een gevelreiniger is het belangrijk om rekening te houden met de aard van de vervuiling en het type gevelmateriaal. Er zijn verschillende methoden beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en toepassingen. WBLO helpt u graag bij het maken van deze keuze. Onze experts beoordelen de staat van uw gevel, identificeren de soort vervuiling en adviseren de meest geschikte reinigingsmethode voor uw specifieke situatie.

 • Zandstralen: Voor hardnekkige vervuiling: Zandstralen is effectief voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling. Deze methode is echter niet geschikt voor alle gevelmaterialen, vooral niet voor poreuze soorten zoals zandsteen.
 • Vochtstralen: Zachte en effectieve reiniging Vochtstralen is een mildere vorm van zandstralen, waarbij water wordt gemengd met zand, kalk of glasparels. Deze methode is geschikt voor een breed scala aan gevelmaterialen en vervuilingsgraden.
 • Chemisch reinigen: Tegen sterke vervuiling: Bij chemisch reinigen worden biologische of chemische middelen gebruikt om hardnekkig vuil te verwijderen. Deze techniek is snel en effectief, maar vereist deskundigheid om schade aan de gevel te voorkomen.
 • Stoomreinigen: Milieuvriendelijk en zacht: Stoomreinigen is een milieuvriendelijke optie, vooral geschikt voor minder vervuilde gevels. Het gebruikt hete stoom om vuil los te weken en te verwijderen.
Neem contact op

Buitenmuur schoonmaken: Een stap-voor-stap aanpak

Het reinigen van uw buitenmuur is een proces dat zorgvuldigheid en kennis vereist. We staan klaar om u hierbij te ondersteunen met onze expertise en professionele aanpak.

 • Inspectie: Onze experts voeren een grondige inspectie van uw gevel uit, waarbij ze specifiek letten op barsten, scheuren en de staat van het voegwerk. We identificeren snel eventuele problemen en bieden passende oplossingen.
 • Vervuiling analyse: We analyseren nauwkeurig het type en de ernst van de vervuiling op uw gevel. Deze stap is cruciaal om de meest effectieve reinigingsmethode voor uw situatie te bepalen.
 • Reinigingsmethode kiezen: Op basis van onze analyse kiezen we de optimale reinigingsmethode voor uw gevel. Hierbij houden we rekening met zowel de effectiviteit als de veiligheid voor uw gevel en het milieu.
 • Professionele uitvoering: Ons team van ervaren gevelreinigers gebruikt geavanceerde apparatuur en beproefde technieken om de reiniging uit te voeren. We zorgen voor een efficiënte en veilige behandeling, waardoor uw gevel er weer als nieuw uitziet.
 • Nazorg: Na de reiniging geven we advies over de beste methoden om uw gevel te impregneren en te beschermen. Dit helpt toekomstige vervuiling te voorkomen en zorgt ervoor dat uw gevel langer schoon blijft.

Gevelreiniging is slechts één van de vele gespecialiseerde diensten die WBLO aanbiedt om uw pand in topconditie te houden. Naast zorgvuldige gevelreiniging, bieden we ook glasbewassing voor sprankelende ramen, huismeesterdiensten voor dagelijks beheer en onderhoud en klusdiensten voor allerlei reparaties en installaties. Met WBLO blijft uw pand niet alleen schoon en goed onderhouden, maar ook functioneel en representatief.


Wat onze klanten zeggen

 

 

als u kiest voor WBLO

 • Operationeel door heel Nederland
 • Alle schoonmaak disciplines onder één dak
 • Ontzorging van A tot Z
 • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
 • Scherpe tariefstelling
 • Korte lijnen met leidinggevenden
 • Permanente kwaliteit en voortgangscontrole
 • Deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften
 • VCA, ISO9001, ISO14001, Nen-4400-1 en SIEV gecertificeerd