Contractverlenging met VvE De Drie Torens gevierd!

Vrijdag 12 januari was een mooie dag voor ons team. In onze skybox bij ADO Den Haag hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: de contractuitbreiding- en verlenging van het contract met onze klant VvE De Drie Torens! Deze dag markeert een voortzetting van onze succesvolle samenwerking en we zijn trots dit nieuws te kunnen delen.

Deze feestelijke gebeurtenis werd gevierd met een gezellige lunch met VvE De Drie Torens! Het was niet slechts een formaliteit, maar een viering van onze gezamenlijke inspanningen en gedeelde visies. Dit moment bood ons de kans om stil te staan bij onze bereikte successen en de toekomstmogelijkheden. 

Een speciaal dankwoord aan iedereen die betrokken was bij dit proces. Op naar meer succesvolle jaren samen!

Stefan van Brakel, Marc Albrecht (VvE De Drie Torens), Leo Hartog (Operationeel manager WBLO), Frank van den Hout (VvE De Drie Torens), Nan Weeder (VvE De Drie Torens), Lucia van Winden (VvE De Drie Torens) wiens aanwezigheid en steun altijd waardevol zijn. Hun steun is niet alleen waardevol op professioneel vlak, maar ook inspirerend op persoonlijk niveau.

Terwijl we dit nieuwe hoofdstuk ingaan, blijven we ons richten op innovatie van onze diensten uitmuntendheid en klanttevredenheid. De contractverlenging is meer dan een zakelijke overeenkomst; het is een belofte van wederzijdse groei en ontwikkeling. We kijken uit naar de spannende nieuwe projecten en kansen die voor ons liggen.

Laten we samen blijven bouwen aan een stralende toekomst!


 
WBLO VVE de drie torens uitgelicht
WBLO VVE de drie torens

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817