Nieuw schoonmaakcontract: HBM Machines

Schoonmaakbedrijf WBLO BV, gevestigd in Zuid Holland, is trots om een nieuw schoonmaakcontract aan te kondigen met HBM Machines, een toonaangevende leverancier van machines en apparatuur. Deze samenwerking is een bewijs van ons vermogen om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren en vertrouwen te winnen van gerenommeerde bedrijven in de regio.

HBM Machines, bekend om zijn uitgebreide assortiment machines en apparatuur, heeft zijn hoofdkantoor in Waddinxveen, dat ook een omvangrijk distributiesysteem herbergt, waaronder zonnepanelen. Onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit heeft geresulteerd in een contract van minimaal twee jaar om niet alleen het hoofdkantoor in Waddinxveen, maar ook de showroom in Moordrecht schoon te houden.

Het vertrouwen dat HBM Machines in WBLO heeft gesteld, wordt zeer gewaardeerd. We zijn enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en streven ernaar om onze schoonmaakdiensten te leveren die de hoge normen van HBM Machines weerspiegelen. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid zal de basis vormen voor een succesvolle samenwerking in de komende jaren.

Het schoonmaakcontract is vastgelegd voor een initiële periode van twee jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor meerdere jaren. We zijn verheugd om op 1 april te beginnen met het schoonmaken van de showroom in Moordrecht, en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met HBM Machines.

Bij WBLO streven we er altijd naar om "groot in prestaties" te zijn, ongeacht de omvang van het project. We zijn er trots op dat we nu deel uitmaken van het succesverhaal van HBM Machines en kijken uit naar een schone en glanzende toekomst samen.

WBLO HBM machines deal uitgelicht
WBLO HBM machines deal

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817