Glasbewassing: Laat uw ramen weer stralen

Glasbewassing is een belangrijke dienst die bijdraagt aan de uitstraling en functionaliteit van uw pand. Wij begrijpen het belang van heldere en schone ramen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Met onze moderne technieken en deskundige aanpak zorgen we ervoor dat uw ramen altijd stralen.

Neem nu contact op
 

Professioneel glazenwassen

Bij WBLO staat kwaliteit centraal in al onze glasbewassing diensten. Onze ervaren glazenwassers zijn meesters in het gebruik van het geavanceerde telewash-systeem. Met dit innovatieve systeem kunnen we ramen, kozijnen en zelfs gevelbeplating tot een indrukwekkende hoogte van maar liefst 16 meter grondig reinigen. Het grote voordeel van het telewash-systeem is dat we deze hoogtes kunnen bereiken zonder dat er steigers of hoogwerkers aan te pas hoeven te komen.

Dit maakt onze aanpak niet alleen uiterst veilig, maar ook efficiënt en kostenbesparend. Mocht de reiniging hoger zijn dan 16 meter, dan werken wij uiteraard wel met een hoogwerker. Wat onze glasbewassing nog effectiever maakt, is ons gebruik van osmose-water. Dit speciaal gefilterde water is volledig vrij van mineralen en onzuiverheden, wat betekent dat het na het drogen geen strepen of vlekken achterlaat. Hierdoor geniet u van een vlekkeloze en sprankelend schone afwerking op uw ramen, kozijnen en gevels. Bovendien is osmose-water milieuvriendelijker dan traditionele reinigingsmiddelen, aangezien het geen schadelijke chemicaliën bevat. Met WBLO kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een verantwoorde en duurzame benadering van glasbewassing. Heeft u vragen? Neem dan nu contact op

Offerte aanvragen
wblo reiniging hooggebouw

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817

wblo specialistische reiniging

Waarom is professioneel ramen wassen belangrijk?

Schone ramen dragen aanzienlijk bij aan de positieve uitstraling van uw pand. Ze zijn vaak het eerste wat bezoekers zien en een vlekkeloze glans creëert direct een welkom gevoel. Glasbewassing heeft ook directe voordelen voor de gezondheid en het welzijn, omdat schone ramen meer natuurlijk licht binnenlaten. Dit is van essentieel belang voor het creëren van een gezonde werkomgeving, waarin productiviteit en het algemene welzijn van de bewoners worden bevorderd. Bovendien draagt regelmatige glasbewassing bij aan de bescherming van uw investering, omdat het helpt schade door vuil en weersinvloeden te voorkomen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw ramen en kozijnen, maar beschermt ook de waarde van uw vastgoed op de lange termijn. Wij zetten ons niet alleen in voor een mooi resultaat, maar dragen ook bij aan de gezondheid en duurzaamheid van uw pand.

Neem contact op

Het glazenwassers bedrijf: Uw partner voor schone ramen

Onze aanpak

 • Veiligheid eerst: Wij zijn een VCA-gecertificeerd en voeren altijd een grondige risico-inventarisatie uit.
 • Milieubewust: Wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden, zoals osmosewater.
 • Maatwerk: Elk pand is uniek, en daarom bieden wij glasbewassing op maat.

Technieken en materialen

 • Telewash-systeem: Met dit moderne wasborstel-systeem wassen wij uw ramen tot 16 meter hoogte.
 • Kwaliteitsmaterialen: Wij gebruiken alleen de beste materialen voor glasbewassing.

Bij WBLO begrijpen we dat glasbewassing meer is dan alleen het wassen van ramen. Het gaat om het creëren van een heldere en gezonde omgeving voor u, uw medewerkers en uw bezoekers. Ons team van professionele glazenwassers staat klaar om u te helpen uw pand te laten stralen. Naast glasbewassing bieden we ook gevelonderhoud, zonnenpanelen reiniging en huismeesterdiensten aan. Wij zijn uw veelzijdige partner voor het behoud en de verbetering van uw vastgoed en streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Offerte aanvragenWat onze klanten zeggen

 

 

als u kiest voor WBLO

 • Operationeel door heel Nederland
 • Alle schoonmaak disciplines onder één dak
 • Ontzorging van A tot Z
 • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
 • Scherpe tariefstelling
 • Korte lijnen met leidinggevenden
 • Permanente kwaliteit en voortgangscontrole
 • Deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften
 • VCA, ISO9001, ISO14001, Nen-4400-1 en SIEV gecertificeerd