Wij helpen u bij uw vloeronderhoud

Als trotse eigenaar van een woning of bedrijfspand, begrijpt u ongetwijfeld de waarde van een goed onderhouden vloer. Een vloer is niet alleen een functioneel element van uw interieur, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling en sfeer van de ruimte. Of u nu een houten vloer, parketvloer, pvc vloer, linoleum, marmoleum of natuursteen heeft, regelmatig vloeronderhoud is essentieel om de natuurlijke schoonheid te behouden en de levensduur te verlengen.

Neem nu contact op
 

Vloer onderhoud: Een dagelijkse gewoonte

Het dagelijks onderhoud van uw vloer vormt de basis voor een blijvend mooie uitstraling. Deze routinematige zorg omvat taken zoals stofzuigen, stofwissen en klamvochtig reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. Bij het reinigen van gladde, harde vloeren kunt u ook gebruikmaken van een vloer conditioner om vlekken te verwijderen. Door deze eenvoudige gewoonten in uw dagelijkse routine op te nemen, kunt u vuil en schade tot een minimum beperken.

Offerte aanvragen
wblo vloeronderhoud

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817

wblo vloeronderhoud bij jou op locatie

Onderhoud van vloeren: Periodieke verzorging

Periodiek onderhoud van uw vloer is net zo belangrijk als het dagelijks schoonmaken. Het omvat verschillende taken om de levensduur en uitstraling te behouden. Voor elastische vloeren zoals linoleum en vinyl kunnen machinale behandelingen zoals opwrijven met een éénschijfsmachine nuttig zijn. Houten vloeren vereisen speciale zorg, waaronder het reinigen en beschermen van gelakte of geoliede oppervlakken. Afhankelijk van het type vloer kunnen ook het schrobben van plavuizen, het borstelen van tapijt en andere methoden worden toegepast.

Neem contact op

Houten vloer onderhoud

Houten vloeren zijn tijdloos en geven uw interieur een warme uitstraling. Om deze schoonheid te behouden, is specifiek houten vloer onderhoud cruciaal. Regelmatig onderhoud omvat het schuren, oliën of lakken van houten vloeren om slijtage en beschadigingen te voorkomen. Door de juiste beschermingsmiddelen aan te brengen, wordt uw vloer niet alleen beschermd tegen dagelijkse slijtage, maar blijft hij ook stralen als nieuw.

Tips voor het behouden van een mooie vloer
Naast regelmatig onderhoud, zijn er enkele handige tips die u kunnen helpen uw vloer in topconditie te houden:

 • Gebruik deurmatten bij elke deur: Plaats kwaliteitsvolle deurmatten bij elke ingang om te voorkomen dat vuil, zand, gruis en andere stoffen uw vloer binnendringen..
 • Voorzichtig bij het verplaatsen van zware voorwerpen: Gebruik een dolly met brede luchtbanden en leg eerst een beschermende plaat om de vloer te sparen bij het verplaatsen van zware meubels of apparaten..
 • Regelmatige reiniging: Voor harde vloeren, dagelijks of wekelijks stofzuigen, dweilen of vegen om schuurkorrels en vuil te minimaliseren.
 • Verwijder gemorste vloeistoffen direct:Handel snel bij gemorste vloeistoffen om vlekken te voorkomen. Begin bij de buitenste rand en werk naar binnen om verspreiding te voorkomen.
 • Professioneel onderhoud plannen:Zelfs als u goed voor uw vloer zorgt, is periodiek professioneel vloeronderhoud aan te raden om de levensduur en uitstraling te behouden.Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere assistentie.

Specialistisch vloeronderhoud

In sommige gevallen kan uw vloer zo sterk vervuild of beschadigd zijn dat standaard onderhoud niet voldoende is. Specialistisch vloeronderhoud is dan de oplossing. Of het nu gaat om vloerbedekking, tegels, betonvloeren, of andere oppervlakken, ervaren professionals beschikken over de kennis en materialen om zelfs de grootste uitdagingen aan te gaan. Dit type onderhoud is geschikt voor diverse omgevingen, van theaters en stadions tot industriële gebouwen en meer.

Bij WBLO streven we naar een totaalpakket van vastgoed onderhoudsdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om vloeronderhoud, glasbewassing, huismeesterdiensten of gevelonderhoud, we zijn uw betrouwbare partner in het behoud en de verbetering van jouw eigendommen. Met onze ervaren professionals, hoogwaardige apparatuur en toewijding aan kwaliteit, zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand altijd in topconditie verkeert.

Offerte aanvragen


Wat onze klanten zeggen

 

 

als u kiest voor WBLO

 • Operationeel door heel Nederland
 • Alle schoonmaak disciplines onder één dak
 • Ontzorging van A tot Z
 • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
 • Scherpe tariefstelling
 • Korte lijnen met leidinggevenden
 • Permanente kwaliteit en voortgangscontrole
 • Deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften
 • VCA, ISO9001, ISO14001, Nen-4400-1 en SIEV gecertificeerd