Registreren

Aanmelden

Selecteer het Uitreksel kvk op uw computer *

* uitreksel kvk / pdf / maximaal 3 maanden oud.
Welkom bij het LEVERANCIERSPORTAAL van WBLO!

Wij zijn verheugd dat u interesse heeft in het samenwerken met WBLO en het aanbieden van uw diensten voor onze diverse projecten. Om het aanmeldingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk om onderstaand formulier volledig in te vullen.

Belangrijke aandachtspunten:

  1. Volledige invulling van het formulier: Zorg ervoor dat u alle gevraagde informatie nauwkeurig en volledig invult. Dit stelt ons in staat om een goed beeld te krijgen van uw onderneming en expertise.

  2. Uittreksel Kamer van Koophandel: Voeg een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel bij. Dit document is essentieel om de authenticiteit en legaliteit van uw onderneming te verifiëren.

  3. Exclusief portaal: Het WBLO-leveranciersportaal is exclusief toegankelijk voor een selecte groep ondernemers die voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Dit exclusieve karakter waarborgt de hoogwaardige dienstverlening die WBLO nastreeft.

  4. Beoordeling door WBLO: Na het indienen van uw aanmelding wordt deze zorgvuldig beoordeeld door ons team. Wij streven ernaar om binnen een redelijke termijn op uw aanvraag te reageren en nemen contact met u op voor verdere stappen.

Wij kijken ernaar uit om samen te werken en het succes van onze projecten te vergroten. Dank voor uw interesse in WBLO!

Met vriendelijke groet,

Het WBLO Team