Opdrachtgever: VT2000

Wij zijn trots om VT2000 als gewaardeerde klant te hebben, een landelijk werkend VvE beheerkantoor met meer dan twee decennia ervaring. VT2000 biedt een uitgebreid scala aan diensten, van financieel administratief beheer tot bouwkundig advies en 24/7 technisch beheer. Met een team van experts dat oplossingsgericht te werk gaat, levert VT2000 maatwerk waarbij u zelf de keuze heeft welke diensten u wilt afnemen. In noodsituaties staat hun speciale nooddienst paraat om passende oplossingen te bieden.

Achtergrond VT2000: VT2000 VvE Beheer werd opgericht in 1997 door de zussen Vera en Toke. Meer dan twintig jaar later wordt het bedrijf gerund door Toke, haar man Pieter en een team van toegewijde specialisten. De gestage groei van het aantal VvE's in beheer heeft geleid tot de aanstelling van verschillende experts, waardoor VT2000 nu in staat is het complete beheer van een VvE uit te voeren.

Kwaliteitsgaranties: VT2000 is SKW-gecertificeerd en geregistreerd bij de AFM, waardoor zij gerechtigd zijn om advies te geven over het afsluiten van verzekeringen voor uw VvE. Daarnaast biedt VT2000 deskundig advies bij het combineren van duurzaamheid en onderhoud. Hun toewijding aan transparantie wordt weerspiegeld in het persoonlijke portaal dat aan elke VvE in beheer wordt aangeboden, evenals de 24/7 telefonische bereikbaarheid in noodgevallen.

Focus op Meerjarenonderhoudsplan (MJOP): VT2000 beschouwt het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) als de basis voor het beheer en onderhoud van een VvE. Het opstellen van een MJOP wordt gezien als een kernactiviteit, waarbij de bouwkundigen van VT2000 nauw samenwerken met de VvE's. Vanuit deze basis wordt gewerkt aan het invullen van de onderhoudswerkzaamheden, waardoor een gestructureerde aanpak van het VvE-beheer wordt gegarandeerd.

Conclusie: In samenwerking met VT2000 kunnen wij onze klanten verzekeren van professioneel VvE beheer en onderhoud. De toewijding van VT2000 aan kwaliteit, transparantie en maatwerk sluit naadloos aan bij onze eigen waarden. Samen met VT2000 streven wij ernaar om VvE's helderheid te bieden over hun onderhoud en beheer, met de geruststelling dat er altijd een betrouwbaar team klaarstaat om hen te ondersteunen, zelfs in noodsituaties.

Partner vt2000

Er zijn momenteel geen projecten

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Huismeesterdiensten, Reinigen zonnepanelen, Telewash, Liftschacht reiniging, Preventie systemen, Vloeronderhoud, Reinigen kozijnen, Hoogwerker, Rail gondelsysteem, Gevelreiniging, Impregneren en Ropeclimbers.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817