WBLO helpt u verder

Onze diensten

Schoonmaken

Onze gediplomeerde vaklieden maken graag uw trappenhuis, kantoor en/of complte gebouw schoon. Elke opdracht wordt volledig op uw wensen afgestemt denk hierbij aan de frequentie, werktijden en de middelen die gebruikt worden. 

Lees meer »

Specialistische schoonmaak

Naast reguliere schoonmaak leveren wij ook een aantal specialistische schoomaakdiensten zoals Liftschacht reiniging, Zonnepanelen reiniging, reiniging met Hoge druk.

Lees meer »

Glasbewassing

Of het nu gaat om het traditionele glasbewassing op de lader, met tuckersysteem of uitvoering met hoogwerker of gondel WBLO zorgt ervoo dat u vanaf de vloer tot grote hoogte naar buiten kunt kijken. 

Lees meer »

Gevelonderhoud

De gevel van uw pand bepaald de eerste indruk! Naast estetische waarden zijn er ook andere belangrijke aspecten zoals isolatie waarden, levensduur en waarde van uw pand

Lees meer »

Huismeesterdiensten

WBLO B.V. heeft een jarenlange ervaring in het leveren van huismeesterdiensten. Voor Vve’s, kantoren en winkelcentrums hebben wij de juiste huismeesters met ervaring in huis.

Lees meer »

Klusdiensten

De klussendienst neemt alle onderhoudswerken en reparaties voor u uithanden. Of het nu gaat om een klemmende deur, inbraakschade herstellen of het lekkende kraantje vervangen.

Lees meer »

Bevalt het wat u ziet?

Aarzel dan niet een neem direct contact met ons op! voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft over onze diensten:  Schoonmaken, Specialistische schoonmaak, Glasbewassing, Gevelonderhoud, Huismeesterdiensten en Klusdiensten.

Direct offerte aanvragen   +31 797 850 817