reguliere schoonmaak

DE REGULIERE SCHOONMAAK LATEN DOEN?

Uw reguliere schoonmaak laten doen? Een schone werk-, woon- en leefomgeving is van essentieel belang. Of het nu gaat om uw kantoor, winkelcentrum of uw vereniging van eigenaren, mensen voelen zich prettiger en veiliger in een schone, opgeruimde omgeving en presteren daardoor ook beter en zijn ook minder snel ziek.

WBLO B.V. is op het gebied van reguliere schoonmaak de ideale partner.

Vooraf aan een dienstverlening, spreken wij uitvoerig uw programma van eisen, wensen en de uit te voeren werkzaamheden door.

WAT KUNT U VAN HET SCHOONMAKEN VAN WBLO VERWACHTEN

Vooraf aan een dienstverlening, spreken wij uitvoerig uw programma van eisen, wensen en de uit te voeren werkzaamheden door.

Naar aanleiding hiervan maken wij ter plaatse een grondige inventarisatie van de situatie en of uit te voeren werkzaamheden.

Dit alles wordt vastgelegd in een passend voorstel met bijbehorende werkschema, als basis voor een overzichtelijk en vrijblijvende offerte.

Wij selecteren en instrueren het juiste personeel voor uw organisatie en voeren het werk uit, conform overeengekomen afspraken en werkschema. Voor elke opdrachtgever wordt een vast team geselecteerd, zodat u steeds met een vertrouwd iemand te maken heeft.